Percussie weekenden   

Slaptone-12-weekend 2018!!!

Afrika Bie diek ( Afrikaanse braderie )

Doundoundans-workshop Issiaga Soumah ( zaterdagavond 23 juni )

 

Op dit moment zijn wij druk bezig met de voorbereidingen van het Slaptone-12-weekend.

Alles wat (bijna) zeker is vermelden wij op deze pagina, hou de site goed in de gaten! 
Dit jaar is er de braderie Afrika Bie diek gekoppeld aan het weekend. Deze braderie is geopend voor iedereen die zin heeft in de Afrikaanse sfeer, percussiemuziek, een kleine Afrikaanse markt, de muzikale modeshow van Assan Afrikaanse kleding, en de mini-workshops djembé voor kids en volwassenenen. Deze workshopjes bieden de gelegenheid te "snuffelen" aan wat djembé spelen eigenlijk is en hoe het voelt om onderdeel van een groepje spelers te zijn.
Tijdens deze braderie presenteren wij aan het publiek wat we tijdens de workshops hebben geleerd en speelt de deelnemersgroep van het Slaptone-12-weekend als begeleiding van de Afrikaanse kleding-modeshow. 

De Afrikaanse braderie BieDiek is voor iedereen gratis toegankelijk!

Voor de Afrikaanse markt zijn nog standplaatsen te huur. Voor informatie: info@slaptones.nl
Uiteraard alleen bedoeld voor overwegend Afrika-gerelateerde producten/diensten.
Meer nieuws over de braderie......... klik hier!

Het is inmiddels zeker dat Fred Claassen uit Grootegast tijdens de braderie een optreden komt geven met zijn groep "Kadung" die deels is opgebouwd uit leerlingen van Fred.

22 juni tot en met 24 juni 2018!!       

De locatie is net als het Slaptone-10 en 11 weekend Camping Bie Diek te KRUISWEG                        (Kloosterburen / Groningen ). In een perfecte omgeving onder aan de binnendijk en de dijk aan het wad worden we weer gastvrij onthaald door gastvrouw en gastheer Sita en Theo.

Lekker kamperen op deze leuke kleine camping. Net als bij het Slaptones-10-weekend maken we wellicht weer een wandeling naar het wad. Misschien weer een confrontatie met een paar reeën? Op vrijdag start ons programma aan de bar in onze gezellige ruimte om 20:30 uur. U mag op die dag arriveren en uw tentje op het veld opzetten vanaf 12:00 uur. Leuk om alvast contacten te leggen en elkaar te begroeten. Heeft u wel zin om bij ons te komen kamperen maar u heeft geen tent? Geen probleem want voor € 25,00 zetten wij een tentje voor u op met daarin een luchtbed en een kussen.
U hoeft dan alleen een slaapzak en kussensloop mee te nemen. Wilt u graag meedoen maar om wat voor reden dan ook beslist niet in een tent slapen dan hebben wij twee slaapplaatsen te huur in de stacaravan  ( info via mailcontact ). Zaterdagavond bij het kampvuur borrelen en muziek maken onder de overkapping tot in de late uurtjes. Op zondag weer net als bij het Slaptones10 en 11 weekend een bijzondere lunch onder de overkapping met live-cooking van Theo en Sita van camping Bie Diek. De laatste dag van het weekend maken we uiteraard extra gezellig door te laten zien wat we hebben geleerd door middel van een leuke presentatie tijdens de braderie die is opengesteld voor publiek!

Issiaga 

(middengevorderd en gevorderd)

Issiaga Soumah is professioneel dansdocent en afkomstig uit Guinee Conakry. Issiaga is een veelzijdig artiest. Hij is danser, zanger, doundoun en percussionist speler en leider van “Dounia Percussion”. Issiaga danste als kind op iedere ceremonie en gelegenheid.

Hij is zijn carrière gestart in zijn geboortedorp en heeft zich verder ontwikkelt bij L’Oiseau Blanc, een traditionele dans en percussiegroep in Guinee Conakry. Samen reisden zij van festival tot festival, van Guinee tot het internationale festival van Louga in het noorden van Senegal. Sinds 2006 heeft hij zich gevestigd  in Abené, een dorp in Senegal wat ook wel bekend staat om zijn jaarlijkse muziekfestival. In Abené heeft Issiaga een groep geformeerd van jonge  bevlogen artiesten uit Guinee ‘Dounia Percussion’. Zowel in Nederland, Frankrijk als Spanje geeft hij workshops. Hij heeft zich ontwikkeld tot een buitengewoon kundig docent die enthousiast en gedreven is zijn cultuur en dans in zijn geheel over te dragen. 

Harry    

(starters en beginners)

Maar ook de beginners of mensen met geringe speelervaring kunnen meedoen met dit weekend!
Harry geeft in een aparte ruimte les aan de starters, beginners en de mensen met geringe speelervaring. In korte tijd leer je dan supersnel al de basis en de techniek om lekker te kunnen spelen. Veel sneller dan met wekelijkse lessen aangezien niet iedere keer in het eerste deel van je les alles weer moet worden herhaald. Geen verloren tijd dus, en dat betekent dat je na het weekend al een aardige beheersing hebt over de djembé en zijn techniek en ook al de nodige basisritme's kunt spelen.

Prijzen:

A. Weekend compleet programma = € 175,00
B. Alleen zaterdagprogramma ( 1 overnachting ) = € 105,00
C. Alleen zaterdagprogramma ( 2 overnachtingen ) = € 115,00
D. Alleen de zaterdagworkshop ochtend ( 9:30 - 12:15 ) = € 25,00
E. De zaterdagworkshops incl. lunch (9:30 - 12:15) + (14:15 - 17:00) = € 60,00
F. Doundounba dansworkshop zaterdagavondprogramma gegeven door Issiaga = € 25.00

    Duur: 100 min. Tijdstip wordt nog bekendgemaakt.
    Deelnemers A: nemen gratis deel en hoeven dus niet op te geven!
    Deelnemers B en C: € 10,00 ( bij aanmelding opgeven )
Alleen zondagprogramma is niet mogelijk! 

Inhoud:

A=Alle workshops, zaterdagavondprogramma, 2x overnachting, 2x ontbijt, 2x lunch, 1x diner
B= zaterdagworkshops incl. avond, 1x overnachting, 1x ontbijt, 1x lunch, 1x diner
C= zaterdagworkshops incl. avond, 2x overnachting, 2x ontbijt, 1x lunch, 1x diner
D= Djembéworkshop zaterdagochtend van 9:30 - 12:15.
E= Ochtend en middagworkshops djembé op zaterdag inclusief tussenliggende lunch.   

HOE MELD IK MIJ AAN ?

Stuur een mailtje naar info@slaptones.nl 

Vermeld de volgende gegevens:

  • Naam, adres, woonplaats
  • Keuze deelname A, B, C, D, E
  • Deelname F ? ( behalve A deelnemers )
  • beginner/geringe ervaring of midden-gevorderd/gevorderd
  • mailadres waar wij uw aanmelding op kunnen bevestigen
  • eigen trommel of trommelhuur ( € 7,50 voor 't weekend )
  • vegetarisch? allergie? laat het ons weten!
  • tentje / luchtbed / kussen huren? ( € 25,00 ) 
  • telefoonnummer ( liefst mobiel )

Je ontvangt dan van ons een bevestigingsmail met de gegevens die nodig zijn om te kunnen
betalen en eventuele vragen te beantwoorden.

Zorg dat je je (op tijd) inschrijft! Inschrijving is definitief als jouw betaling op onze bankrekening staat. ( tenzij anders overeengekomen )

Je hebt hier 14 dagen de tijd voor na ontvangst van onze bevestigingsmail.